PAKO MAANANTAISTA QSTOCK-TUNNELMIIN

Hyvää maanantaita! Itse päätin paeta sitä kuukaudentakaisten Qstock-festarikuvien pariin. Qstock on oululaisten oma kaksipäiväinen festari, joka on järjestetty Kuusisaaressa aina heinäkuun lopussa jo vuodesta 2003, mutta jonka henkiset juuret ovat oikeastaan jo 70-luvulta 90-luvulle saakka järjestetyssä Kuusrockissa. Vuosien mittaan Qstockista on kasvanut suuren luokan tapahtuma, joka kerää nykyisin yli 30 000 kävijää ja myydään loppuun joka vuosi. Ette ehkä tienneet, mutta Qstock on saman siunauksen alla kuin Ruisrock – siellä paistaa aina aurinko!

Tänä vuonna festarijärjestelyjen sujuvuuteen oli selvästi panostettu aiempaa enemmän. Ensimmäisen illan pientä narikkahenkilökunnan alimitoitusta lukuunottamatta mihinkään ei tarvinnut jonottaa paria minuuttia kauempaa – ei sisääntuloporteille, bajamajoihin, vesipisteille eikä edes baaritiskeille. Ruokatarjonta oli aiempaa monipuolisempaa ja festarialue viihtyisämpi.

Myös esiintyjäkaarti oli minusta tänä vuonna parempi kuin yleensä. Aiempina vuosina pääesiintyjät ovat olleet yleensä raskaan musiikin puolelta, ja koska itse en siitä juuri välitä, perjantain Lily Allen ja Hurts toivat kaivattua vaihtelua. No, lauantain Bad Religion ja Cheek eivät niinkään kiinnostaneet, mutta onneksi samaan aikaan oli muita parempia keikkoja tarjolla. Omalle top-listalleni nousivat ikisuosikkieni Scandinavian Music Groupin ja Olavi Uusivirran lisäksi unenomaisen ihanan, ruotsalaisen Skottin sekä ehtymättömän energian voimalla porskuttavan – ja pian valitettavasti pillit pussiin panevan – Disco Ensemblen keikat. Sen pidemmittä puheitta, tässä ovat omat suosikkitunnelmakuvani festareiden ajalta. Niitä kertyikin aika hurja määrä! Seuraavassa postauksessa ovat luvassa sitten molempien päivien festariasut.

Kerro ihmeessä, tykkäsitkö kuvista! Kannattaako tällaisia kuvapläjäyksiä postata jatkossa?

I wanted to escape Monday so I went back to the Qstock photos from a month ago. Qstock is a festival organized every year at the end of July in my home city Oulu. The next post will be about my festival outfits!

w/♥, Hanna

One thought on “PAKO MAANANTAISTA QSTOCK-TUNNELMIIN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.