FESTARILOOK NRO 2: KELTAISTA PÄÄSTÄ VARPAISIIN

Kesämeininki asupostauksissa jatkukoon. Qstoskin toisena päivänä päätin noudattaa asussani väriteemaa. Tarkalleen ottaen keltaista väriteemaa. Muutama vuosi sitten oli ajanjakso, jolloin pukeuduin yleensä vain mustaan, valkoiseen ja harmaaseen. Miksiköhän hemmetissä?! No, ehkä harmaan sävyt olivat yhteen aikaan pinnalla, mutta minulle ne eivät kyllä sovi. Sen sijaan värit ovat IHANIA, ja nykyään yritän vaalia niitä pukeutumisessani. Koskaan aiemmin en kuitenkaan ole pukeutunut päästä varpaisiin yhteen väriin – jos ei sitä mustaa lasketa.

Keltainen valikoitui teemaksi oikeastaan sattumalta. Viime talvena kyllästyin siihen, että kaikki laukkuni olivat mustia, ja päätin hankkia jonkin kirkkaanvärisen pikkulaukun asujani piristämään. Vintage-kaupat netissä olivat täynnä mustia ja ruskeita vaihtoehtoja, joten päädyin tutkimaan Booztin valikoimia. Ja, kappas vain, keltainen nahkalaukku oli hyvässä alennuksessa. Vähän myöhemmin etsin kesäksi uusia matalia nahkasandaaleja viimeisiään vetelevien mustieni tilalle, ja hyvältä vaikuttava malli löytyi jälleen Booztilta. Keltaiset olivat halvemmat kuin mustat, joten miksi ei. Sopivathan ne uuden laukkunikin kanssa. Kevään mittaan tulikin sitten selväksi, että keltainen on vuoden (ja erityisesti kesän) 2018 ehdoton trendiväri. Kerrankin olin – vahingossa – trendien aallonharjalla.

Keltainen kesämekko löytyi eräästä vintage-kaupasta kevään Amsterdamin-reissulla. Se on puuvillaa ja valmistettu Saksassa, veikkaisin, että 90-luvulla. Tiesin heti, että minun on ydistettävä siihen keltaiset asusteet. Mummini vanhan keltaisen huivin sidoin tietysti päähäni tähänkin asuun, vaikka olenkin käyttänyt sitä tänä kesänä kyllästymiseen asti. Samoin kuin noita Aarikan second hand -korviksia. Tai no en omaan kyllästymiseeni asti, mutta ehkä joku Instagram-seuraaja on jo kyllästynyt näkemään niitä. Valitan, niitä näkyy jatkossakin paljon. Varsinkin noita korviksia, jotka sopivat muun muassa kaikkiin asuihin.

Huivi/Scarf – Second hand/Mummini vanha/Used to belong to my grandmother

Aurinkolasit/Sunglasses – Jeepers Peepers

Korvikset/Earrings – Second hand Aarikka/Niin Mua

Kaulakoru/Necklace – Pieni kauppa Berliinissä/A small shop in Berlin

Mekko/Dress – Vintage-kauppa Amsterdamissa/A vintage shop in Amsterdam

Laukku/Bag – Octopus

Kello/Watch – DKNY

Sandaalit/Sandals – Angulus

Mitä mieltä olet kokokeltaisesta festarilookista tai ylipäänsä yksivärisistä asuista? Hitti vai huti, hot or not, hauskaa vai hölmöä, ja mitä näitä nyt on?  Itse kyllä tykkäsin tästä tosi paljon ja aion ehdottomasti kokeilla vastaavaa jollain muullakin värillä! Huomaatteko muuten, että aina vain jaksan postauksen lopussa kysellä teiltä kommentteja? Minusta siis ihan oikeasti olisi ihanaa saada niitä. Olen itsekin ollut pitkään sellainen sometyyppi, joka vain seurailee ja ehkä joskus jopa tykkäilee, muttei koskaan kommentoi. Viime aikoina olen – erään tapahtuman seurauksena – ihan tarkoituksella alkanut muuttaa kommenttikäyttäytymistäni. Tästä en kuitenkaan tällä kertaa kerro sen enempää, koska aiheesta on lähiaikoina tulossa ihan oma postauksensa.

Kiitos Emmille asun ikuistamisesta! Ja anteeksi kuvissa näkyvät likaiset varpaani! Syytän festariolosuhteita.

My festival look for Qstock day 2 was all yellow. Who else has that Coldplay song playing in their head now? I bought the sandals and the bag last winter, before I realized that yellow would be the absolute trend color this summer. So I was accidentally very trendy. The dress is a vintage find from Amsterdam this spring. What do you think about wearing one color – literally – from head to toe?

w/ ♥, Hanna

2 thoughts on “FESTARILOOK NRO 2: KELTAISTA PÄÄSTÄ VARPAISIIN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.