SYKSYN VÄREISSÄ KESKELLÄ KESÄÄ

Nykyisin on melko harvinaista, että päälläni olisi asu, jonka osista suurinta osaa ei olisi hankittu käytettynä. Näissä kuvissa sellainen kuitenkin esiintyy. Vintage-laukkua ja second hand – korviksia lukuunottamatta kaikki on ostettu uutena, sandaalit ja haalari vieläpä tämän vuoden puolella. Haalari on itse asiassa toinen kahdesta vaatekappaleesta – jos alus- ja urheiluvaatteet jätetään laskuista pois –, jotka olen ostanut uutena tänä vuonna. Ostin sen eräästä pienestä putiikista Amsterdamista, mutta hölmönä leikkasin laput pois ja ehdin jo hukata ne, joten sen merkkiä en osaa kertoa.

Joustin tällä kertaa periaatteistani ostaa kaikki vaatteeni käytettynä, koska ihastuin täysin kankaan kuosiin ja haalarin malliin. Itse asiassa tiesin heti, että minulla on myös varastoissani pari kangasta, joiden ompelussa voin käyttää apuna haalarin mallia, joten tavallaan vaate pääsi normaalin käytön lisäksi toisenlaiseenkin hyötykäyttöön. Toisen kankaan ompelin jo off shoulder -mekoksi haalarin yläosan mallia apunani käyttäen (Käytin mekkoa Sloveniassa ja kuvia on tulossa!) ja toisen kankaan ompelen varmaankin syksyn tai talven mittaan haalariksi ensi kesää varten. Löysät haalarit ovat ihanan rentoja ja huolettomia kesävaatteita, sillä niiden kanssa ei tarvitse huolehtia helmojen nousemisesta! Toisaalta vessakäynti vaatiikin sitten aina riisuutumisoperaation.

Hattu/Hat – Mint & Berry

Korvikset/Earrings – Second hand/Niin Mua

Laukku/Bag – Vintage/Hillhouse Vintage

Haalari/Jumpsuit – Pieni kauppa Amsterdamissa/A small shop in Amsterdam

Kello/Watch – DKNY

Kengät/Shoes – Next

Vaikka haalari on selvästi kesävaate, niin syksyisen kuosinsa puolesta se sopisi hyvin myös tämänhetkiseen vuodenaikaan. Luuletteko, että sen voisi jotenkin järkevästi yhdistää osaksi syysasua? Toimisiko se esimerkiksi nahkatakin, nilkkureiden ja ison huivin kanssa?

Tällä kertaa muuten kuvat on otettu Kajaanissa, ja kiitos niistä kuuluu äidilleni!

About a year and a half ago I made a decision to by mostly second hand and vintage clothes and not that many new ones. However, I sometimes allow myself to buy something new if I find something special. I fell in love with this jumpsuit that I found in a small boutique in Amsterdam and it’s one of the two new pieces of clothing that I have bought this year. I have worn it quite a lot this summer but the pattern would also fit autumn perfectly. I thought that maybe I could still keep wearing it if I combined it with boots, leather jacket and a big scarf. What do you think?

w/ ♥, Hanna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.