RANSKALAISMEKOSSA

Yhtenä päivänä Ljubljanassa pukeuduin ranskalaismekkoon. Kutsun sitä siksi, koska se on tehty Ranskassa eli peräisin siltä maailmanajalta, kun Euroopassa vielä yleisesti valmistettiin vaatteita.  Sen kukkapuskakuosissa on mukana jotain ihan pientä ranskankielistä tekstiäkin. Kuinka söpöä!

Tykkäsin tästä asusta erittäin paljon, sillä siinä oli rento ja helppo olla, ja samaan aikaan se vielä näyttikin hyvältä. Joskus nimittäin jälkimmäisen kustannuksella joutuu hieman tinkimään ensimmäisestä – ainakin, jos on yhtä pöljä kuin allekirjoittanut. Luulen, että hyvältä näyttämiseen vaikutti kaksi eria asiaa; ensinnäkin minusta valkoisen vaatteen ja ruskeiden asusteiden yhdistelmä toimii aina, ja toisekseen yläosasta hyvin istuva, mutta alaosasta leveä asu yleensä imartelee kaltaistani päärynää eli reitevää ja lanteikasta, mutta kapeavyötäröistä ja -harteista henkilöä.

Hattu/Hat – Vintage/Jaggar Vintage

Aurinkolasit/Sunglasses – Marimekko

Korvikset/Earrings – Samaskoru

Mekko/Dress – Vintage/Wardrobe Queen

Laukku/Bag – Vintage/Hillhouse Vintage

Kengät/Shoes – Moheda Clogs

Mitä mieltä olet asusta? Onko se ihan tylsä ja mielikuvitukseton vai onko siinä juuri sopivasti sitä jotain?

Jos olette jo aivan kyllästyneitä kesäasuihin, niin lupaan, että enää yksi sellainen Sloveniasta – tähänastinen suosikkini – on vielä tulossa ennen syksytunnelmia. Tai no, jonkin sortin intiaanikesähän ilmeisesti tekee paluun huomenna, joten saa nähdä, kuinka kesäiseksi vielä pukeutumiseni suhteen heittäydyn.

One day in Ljubljana I wore a vintage dress that was made in France. It even has some French words written on it in a really small font between the flowers, how cute is that?

w/ ♥, Hanna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.