LUMILEOPARDI

Hyvää lauantai-iltaa! Pyydän heti alkuun anteeksi otsikkoa. Mutta kun kuvissa on lunta ja leopardia, niin en vain voinut muuta. En voinut.

Ulkona on – vihdoin – suhteellisen keväistä, joten tuntuu vähän hassuhkolta lätkäistä tähän tällaisia lumisia kuvia, mutta kun nyt sattui vielä olemaan parit talviasut varastossa, niin julkaistaanpa ne nyt pois alta. Ehkäpä minun olisi syytä yrittää jatkossa olla hieman ajankohtaisempi postailija. Mutta se lumesta – puhutaan siitä leopardista mieluummin.

Syksyllä kirjoitin postauksen trendikuoseista ja kerroin, miten olin alkanut lämmetä leopardikuosille ja kaipailin leopilkullista hametta. Aiemmin en leokuosista juuri ole välittänyt, joten myönnettävä on, että tässä asiassa olen muodin ja Instagram-aivopesun uhri. Tällä hetkellähän käärme- ja varsinkin seeprakuosi tosin ovat vielä leopardiakin trendikkäämpiä, mutta leopardi on kaikista eläinkuoseista kuitenkin se klassisin valinta, joka tuskin koskaan menee täysin pois muodista.

Rekin valikoimista löysin lopulta käytettynä omantyyliseni midimittaisen ja kellohelmaisen version leohameesta. Hameen mallin lisäksi tykkään siitä, että pilkut ovat hieman isompia kuin leopardikuosissa yleensä ja väritkin ehkä normaalia leokuosia neutraalimmat, joten hame on huomiota herättävästä printistään huolimatta suhteellisen hillitty valinta. Hieman toisentyyppinen leopardikuosi näin suuressa pinta-alassa saattaisi tuntua turhan rohkealta eli toisin sanoen toisi mieleen sen 80-luvulle jämähtäneen pubiruusun, jonka trendikuosipostauksessakin mainitsin.

Saan suurimman osan asuideoistani Instagramista eikä tämä asu ole poikkeus. Bongasin kerran tummanvihreän neuleen, leopardikuosisten housujen ja oranssinruskean laukun yhdistelmän, joka näytti niin kivalta, että minun oli pakko kokeilla vastaavaa itsekin. Toimii minusta vallan mainiosti!

80-luvun korvikset/80’s Earrings – Niin Mua

Neule/Sweater – Volga Vintage

Laukku/Bag – Peekaboo Vintage

Hame/Skirt – Second hand (Lindex)/Rekki

Kengät/Shoes – Billi Bi (2017)

Mitä mieltä olette leopardikuosista tai eläinkuoseista ylipäänsä?

There was a time in my life when I couldn’t imagine wearing leopard print. But during the past year Instagram has totally brainwashed me and last autumn I started looking for a leopard skirt. I know that snake and especially zebra are maybe more on trend right now, but I think leopard is the most classic choice when it comes to animal prints. I finally found a second hand leo skirt a couple months ago. I like how the spots here are a bit bigger than usual and how the tones are kind of neutral so it doesn’t stand out so much and I’m very comfortable wearing it, even thoug it’s a bold print. Because, you know, there is this certain kind of leo print that you have to be very careful with, since it can easily look a bit “trashy”. I saw someone on Instagram wearing leopard pants with a green sweater and orange bag and loved the look so much that I had to recreate it! What do you think about this outfit or leopard/animal prints in general?

w/ ♥, Hanna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.